Δευτέρα 29 Ιουνίου 2009

Transformers 2 : Revenge of the Fallen

Επιτέλους ένα εξιοπρεπές TS της δεύτερης ταινίας Trasformers ανέβηκε στο διαδίκτυο.Η έκδοση που πρέπει να ψάξετε είναι του DEVISE και είναι ότι πρέπει για όσους δεν μπορούν να περιμένουν για το R5. Όσο για την ταινία δεν την έχω δεί όλη ακόμα οπότε βγάλτε τα συμπεράσματά σας απο το παρακάτω trailer.

Τετάρτη 24 Ιουνίου 2009

Good News Everyone!!!

Πολύ καλά νέα για τους φίλους της φοβερής σειράς κινουμένων σχεδίων "Futurama" , του δημιουργήματος του πατέρα των Simpsons, Matt Groening, ο οποίος θα επιστρέψει μαζί με όλο το cast για τη δημιουργία 26 μισάωρων επεισοδείων που θα αρχίσουν να προβάλονται στα μέσα του 2010!
Το show είχε συμπληρώσει 4 season το 2003 οποτε και σταμάτησε να προβάλεται, και επανήλθε τα δύο τελευταία χρόνια με 4 ταινίες straight to DVD , οι οποίες προφανώς έπεισαν τους παραγωγούς οτι το "Futurama" έχει ακόμα πολύ ζωή μπροστά του!
Υπομονή για κανα χρόνο λοιπόν και μέχρι τότε recaps!

Δευτέρα 22 Ιουνίου 2009

Διαφορικές Εξισώσεις

Αναρτήθηκαν οι τελικοί βαθμοί του μαθήματος "Συνηθεις Διαφορικές Εξισώσεις" έξω απο το γραφείο του κ.Σουρλά!

Σάββατο 20 Ιουνίου 2009

It makes me laugh: Animals!

Κυκλοφορούν άπειρα αστεία βιντεάκια με πρωταγωνιστές τους "φιλους μας τα ζώα". Τα παρα κάτω είναι απο τα πιο δημοφιλή! Απολαύστε!

Knowing

Κυκλοφόρησε DVDrip αλλά και Blu-Ray έκδοση της νέας ταινίας του Nicolas Cage, στην οποία προσπαθεί να σώσει τον κόσμο αποκρυπτογραφόντας εναν κώδικα που προβλέπει επικείμενες καταστροφές! Καλή τανιούλα αν αντέχετε δύο ώρες με το κλασσικό βοϊδίσιο βλέμα του Cage.

Επίσης βγήκε R5 έκδοση του Angels and Demons, με αρκετά καλή ποιότητα, παρέα και με ένα ντοκυμαντέρ που αναλύει το βιβλίο, για του φίλους των θεωριών συνομωσίας...

Τετάρτη 10 Ιουνίου 2009

Καινούργιο Site του Εργαστηρίου Ηλεκτρονικών

Το Εργαστήριο Ηλεκτρονικής και το Π.Μ.Σ.Ε. "Ηλεκτρονική και Υπολογιστες" δημιούργησαν καινούργιους ιστότοπους για όσους ενδιαφέρονται για τον τομέα των Ηλεκτρονικών ή για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα.Περιέχει αρκετές πληροφορίες και φαίνεται να ενημερώνεται συχνά, αντίθετα με το κεντρικό site της σχολής.

Εξεταστέα Ύλη Αναλυτικής Γεωμετρίας - Διανυσματικής Ανάλυσης

Απο το βιβλίο της Διανυσματικής Ανάλυσης τα κεφάλαια:
Ι , ΙΙ , ΙΙΙ , ΙV , V , VI , VII , VIII , IX , X

Απο το βιβλίο της Αναλυτικής Γεωμετρίας:
1.1 1.2 1.3 1.4 1.5α 1.5β
2.1 2.2 2.3 2.4
3.1 3.2 3.3 3.4 3.6 3.8
4.1 4.2 4.3 εως 4.10
5.1 5.2 5.3 5.5 5.6 5.7 5.9 5.10 5.11 5.12 5.14
8
9

Δευτέρα 8 Ιουνίου 2009

It makes me laugh: Wins and Fails!

Wins και Fails βρίσκουμε πολλά στον αθλητισμό. Στον απόηχο του Roland Garros πάρτε δύο video του φετινού νικητή και καλύτερου τεννίστα που έχει παίξει μέχρι τώρα, Roger Federer. Το πρωτο είναι ένα γαμάτο Win απέναντι στον Del Potro.Ο διαιτητής λέει το "Game Federer" πριν ακόμη ο Ελβετός περάσει την μπάλα, αλλά το win είναι το πώς την περνάει. Απολαύστε!

Lost : Μια Ξανδιά Φεύγει και μια Επιστρέφει!

Η Elizabeth Mitchell όπως λένε οι πληροφορίες ,θα είναι το πολύ σε δύο επεισόδια στην 6 season ,οπότε πρέπει να θεωρείται παρελθόν απο το Lost.
Αντίθετα μεγάλη επιστροφή αναμένεται να κάνει η Claire , που είχε χαθεί μυστηριωδώς στην τέταρτη season, και που ίσως να είναι και νεκρή, μιας και έκανε παρεΐτσα με τον Chsristian.Οι παραγωγοί πάντως λένε πως θα έχει σταθερό ρόλο στην τελευταία Season του Lost.

Σάββατο 6 Ιουνίου 2009

Terminator Salvation Cam

Βγήκε μια αξιοπρεπής telesync έκδοση της ταινίας. Για τους ανυπόμονους είναι σχετικά καλή.Όσοι θέλετε να απολαύσετε τα εφέ της ταινίας καλύτερα να περιμένετε τουλάχιστον για το R5.

CERN : "Evans the Atom"

Το πανεπιστήμιο της Γενεύης , γιορτάζοντας τα 450ά του γενέθλια, έκανε στις 5 Ιουνίου μια τελετή στην οποία τίμισε διεθνούς φημης επίστήμονες .Ένας απο αυτούς ήταν και ο Dr Lyn Evans , o επικεφαλής του project της κατασκευής του Large Hadron Collider στο CERN απο το 1994.
O Ουαλός επιστήμονας,γνωστός στον τύπο με το ψευδόνημο "Evans the Atom", θα επιβλέπει και την επανέναρξη του επιταχυντή το φθινόπωρο του 2009, ενώ έπειτα απο αυτό αναμένεται αποσυρθεί.

It makes me laugh: The Simpsons!

Η καταπληκτική αυτή σειρά έκλεισε αισίως την 20ή season φέτος.Πάρτε δύο βιντεάκια χαρακτηριστικά της ευφυΐας του Homer!


Παρασκευή 5 Ιουνίου 2009

It makes me laugh: Craig Ferguson

Παρτε ακόμα μία εισαγωγή απο το Late Late Show.

Πέμπτη 4 Ιουνίου 2009

It makes me laugh: Monty Pythons!

Αλλο ένα βιντεάκι απο τους Monty Pythons. Πώς να αμυνθείς απέναντι σε κάποιον που σου επιτίθεται με μια μπανάνα....κορυφαίο σκετσάκι.

"Push"

Εδώ και καιρό τώρα έχει κυκλοφορήσει DVDrip της ταινίας επιστημονικής φαντασίας "Push". Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Dakota Faning , Chris Evans και Djimon Hounsou , και παίζουν ανθρώπους που είναι προικισμένοι με διάφορα χαρίσματα , ξεχωριστά ο καθένας, όπως τηλεκίνηση ή την ιδίοτητα να βλέπουν το μέλλον. Είναι όλοι τους θύματα μιας κυβερνητικής επιχείρησης που προσπαθεί να ενισχύσει τα χαρίσματά τους για να τους κάνει υπερστρατιώτες.Ωραία περιπετειούλα με πολλά φανταχτερά εφέ αλλά δεν συγκρίνεται φυσικά με το X-Men.

Αποτελέσματα Προόδων

Αναρτήθηκαν αποτελέσματα για τις δεύτερες προόδους στην Σύγχρονη Φυσική και στην Διανυσματική Ανάλυση- Αναλυτική Γεωμετρία. Τώρα πια απο τις προόδους μένει μόνο η Σχετικότητα.

It makes me laugh: Craig Ferguson

Αλλη μια ωραία πτυχή του "Late Late Show" είναι τα σκετσάκια που κάνει ο Ferguson για να σατιρίσει διάφορα θέματα.Πάρτε ενα παράδειγμα.

Τετάρτη 3 Ιουνίου 2009

Παρασκευή και 13!

Βγήκε DVDrip του remake της κλασσικής ταινίας τρόμου Friday the 13th! O Jason επιφυλάσει μια αιματηρή περιπέτεια σε μια παρέα νεαρών στην κατασκήνωση Crystal Lake. Τεράστια ταινία για τους φίλους των ταινιών Slasher!

It makes me laugh: Craig Ferguson

O Craig Ferguson είναι ένας σκωτσέζος κωμικός που έχει κάνει μεγάλη επιτυχία στην Αμερική ξεκινώντας με κάποιους μικρούς ρόλους και φτάνoντας στην κορυφή με την κωμική καθημερινή εκπομπή "The Late Late Show with Craig Ferguson" που ξεκίνησε να παρουσιάζει το 2004.Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του είναι οτι η εκπομπή, αντίθετα με τα περισσότερα κωμικά show παρόμοιου χαρακτήρα, είναι unscripted, δηλαδή δεν έχει ολοκληρωμένο σενάριο, απλά κάποια βασικά θέματα στα οποία ο Ferguson αυτοσχεδιάζει. Στην αρχή κάθε εκπομπής κάνει μια μικρή αστεία εισαγωγή και στην συνέχεια ξεκινάει ένα δεκάλεπτο κωμικό μονόλογο. Πάρτε μια γεύση!

Hes Just Not That Into You

Κυκλοφόρησε Blu-Ray rip της κοινωνικορομαντικής ταινίας που δείχνει ιστορίες ανθρώπων στην προσπάθειά τους να αποκωδικοποιήσουν την συμπεριφορά του αντίθετου φύλου. Πολύ μεγάλο Cast με ηθοποιούς οπως οι Scarlett Johanson , Ben Affleck , Jennifer Connelly ,Jennifer Aniston και Drew Barrymore.

Night at the Museum : Battle of the Smithsonian

Κυκλοφόρησε ένα αρκετά αξιοπρεπές TS του Sequel της κωμωδίας Night at the Museum, με τον Ben Stiller στο ρόλο του φρουρού , να πρεπει να διεισδύσει κρυφά στο μουσείο Smithsonian για να σώσει τον Jedediah και τον Octavius που μεταφέρθηκαν εκεί απο λάθος. Στο cast είναι πάλι εκτός απο τον Ben Stiller και οι Owen Wilson, Hank Azaria, Robin Williams και ο Steve Coogan.

Τρίτη 2 Ιουνίου 2009

Black Eyed Peas : The E.N.D.

Κυκλοφορεί επίσημα στις 9 Ιουνίου το καινούργιο άλμπουμ της μπαντας , με αρκετα απο τα τραγούδια να εχουν διαρεύσει ήδη στον internet. Είναι το πέμπτο άλμπουμ των Β.Ε.P. και τα προηγούμενα τέσσερα, το τελευταίο "Monkey Business" βγήκε το 2005 , έχουν γνωρίσει τεράστια επιτυχία.Για να δούμε τι ετοιμάσανε.Πολλά απο τα τραγούδια μπορείτε να τα βρείτε και στο Youtube.

It makes me laugh: Stripper Fail!

Πολυ γνωστό Fail με μια κοπελα που χορεύει στην κάμερα. Απολαύστε! (την αποτυχία του άλλου...)

Δευτέρα 1 Ιουνίου 2009

It makes me laugh: Rowan Atkinson!

O mister Bean μιλάει και είναι μάλιστα αρκετά αστείος.Εκτός απο την γνωστή σε όλους μας σειρά κάνει διάφορα show και μάλιστα πρωταγωνιστούσε στην καταπληκτική σειρά Blackadder, η οποία ψηφίστηκε ως η δεύτερη καλύτερη κωμική σειρά στην Αγγλική τηλεόραση. Απολάυστε τον σε αυτό το solo σκετσάκι.Η καταστροφή ενός γάμου απο κάποιους ανεπανάληπτους χαρακτήρες!

Uplink Ταινίες 1-6-09

Έκανα ένα μικρό διάλλειμα το σαββατοκύριακο γι αυτό δεν είχε καινούργια post αλλά τώρα πάμε για ένα update στις κυκλοφορίες ταινιών.
Απο καινούργιες το μόνο αξιόλογο που βγήκε είναι ένα DVDrip του CHE:Part Two, της δεύτερης ταινίας βιογραφίας του Che Guevara με πρωταγωνιστή τον Benicio Del Toro. Το πρώτο μέρος έχει κυκλοφορήσει εδώ και λίγο καιρό.

Κατα τα άλλα η επικράτηση του Blu Ray έχει φέρει μια ψιλοέκρηξη κυκλοφοριών παλιών και καινούργιων ταινιών στο καινούργιο αυτό format, και θα βρείτε μέσα σε αυτές το Cinderella Man ,την τελευταία ταινία του Clint Eastwood "Gran Torino" και την περιπέτεια S.W.A.T.