Τετάρτη 3 Ιουνίου 2009

It makes me laugh: Craig Ferguson

O Craig Ferguson είναι ένας σκωτσέζος κωμικός που έχει κάνει μεγάλη επιτυχία στην Αμερική ξεκινώντας με κάποιους μικρούς ρόλους και φτάνoντας στην κορυφή με την κωμική καθημερινή εκπομπή "The Late Late Show with Craig Ferguson" που ξεκίνησε να παρουσιάζει το 2004.Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του είναι οτι η εκπομπή, αντίθετα με τα περισσότερα κωμικά show παρόμοιου χαρακτήρα, είναι unscripted, δηλαδή δεν έχει ολοκληρωμένο σενάριο, απλά κάποια βασικά θέματα στα οποία ο Ferguson αυτοσχεδιάζει. Στην αρχή κάθε εκπομπής κάνει μια μικρή αστεία εισαγωγή και στην συνέχεια ξεκινάει ένα δεκάλεπτο κωμικό μονόλογο. Πάρτε μια γεύση!

2 σχόλια:

  1. Γεια χαρά σε όλους!
    Χαίρομαι πολύ που βρήκα άλλον έναν φαν του Craig!
    Παρακολουθώ την εκπομπή του από το 2008.
    Είναι απίστευτα ξεκαρδιστικός!
    Είναι ένας από τους πιο αληθινούς και ειλικρινής παρουστιαστές στην usa τηλεόραση!
    Είναι αυτοσαρκαστικός και παρόλο που φοράει στα σκετς του περούκες,φορέματα και καλτσόν που δεν φαντάζεσαι ότι η υπάρχουν,η βαρβατίλα και το πόσο στρέιτ είναι κάνει μπάμ από μακριά!
    Μην ξεχνάμε ότι είναι Σκωτσέζος.Πέφτω κάτω από τα γέλια όταν υποδύεται Σον Κόνερι,Λάρι Κίνγκ και Πρίγκιπα Κάρολο!Η τις φορές που χρησιμοποιεί τον τρικ του φανταστικού του φίλου!
    Απίστευτος πραγματικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαχαχαχα οντως πρέπει να είμαστε 2 απο τους 15 ανθρώπους στην Ελλάδα που το βλέπουν. Προσωπικά μου αρέσει που δεν είναι στημένος όπως όλα τα άλλα talk shows...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γραψτε κανα σχόλιο ρε παιδιά μη ντρέπεστε!