Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Καλή χρονιά με "Real Steel" και "Flowers of War"

Μια απο τις (πολλές) υποσχέσεις μου για τη νέα (και τελευταία για μερικούς) χρονιά είναι να ξανα(μανα)ρχίσω να γράφω στο blog! Θα ξεκινήσω λοιπόν με τις δύο πρώτες ταινίες που είδα το 2012! Για να δούμε λοιπον:


"Flowers of War"  
Προσωπική Βαθμολογία : 7/10
Περιγραφή:
Η καινούργια ταινία του πολυτάλαντου , και απο πέρυσι κατόχου Oscar, Christian Bale είναι αποκλειστικά Κινεζικής Παραγωγής και μας διηγείται την περιπέτεια ενός Αμερικανού που βρίσκεται αποκλεισμένος στην Nanking (πρώην πρωτεύουσα της Κίνας) κατα τη διάρκεια της εισβολής των Ιαπώνων το 1937. Μέσω της ιστορίας παρουσιάζονται, μερικές φορές με φρικιαστική λεπτομέρεια, οι αποτρόπαιες πράξεις του Ιαπωνικού στρατού κατα την κατάληψη της πόλης, η οποία αργότερα έγινε γνωστή ως "Nanking Massacre" ή "The Rape of Nanking".
Δείτε την γιατι:
Αν και το αστέρι και βασικός χαρακτήρας είναι ο Christian Bale, που δίνει μια πολύ καλή ερμηνεία, το υπόλοιπο cast απο κινέζους ηθοποιούς είναι απλά απίστευτο.
Μην την δείτε γιατι:
Κάποιες σκηνές βίας είναι αρκετά σοκαριστικές και ομές, δεν είναι για παιδιά δηλαδή.


 "Real Steel"
Προσωπική Βαθμολογία : 5/10
Περιγραφή :
Στο κοντινό μέλλον , οι αγώνες του Μποξ γίνονται μεταξύ ΡομπότHugh Jackman παίζει το ρόλο ενός τυχοδιώκτη και αποτυχημένου χειριστή τέτοιων Ρομπότ που ,με τη βοήθεια του γιού που κάποτε είχε εγκαταλείψει, και μιας σειρά απο απίστευτα "κλισέ" σκηνές, θα επανέλθει στη δόξα!
Δείτε το γιατι:
  • Παίζει η Kate απο το Lost (Evangeline Lilly) και είστε , όπως και εγώ , ερωτευμένος μαζί της!
  • Τα κλισέ είναι κλισέ γιατί έχουν πλάκα και μας κάνουν στο τέλος της ταινίας να έχουμε ένα τεράστιο χαμόγελο μέχρι τα αυτιά!
  • Έχει πολλά Ρομπότ μέσα.
Μην το δείτε γιατί:
  • Έχετε ήδη δεί το "Rocky" και το "Cinderella Man" και είναι στην ουσία η ίδια ταινία!









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γραψτε κανα σχόλιο ρε παιδιά μη ντρέπεστε!