Τετάρτη 20 Μαΐου 2009

Πτυχίο για πότε το βλέπεις???

Την περασμένη δευτέρα έγινε γενική συνέλευση τμήματος στη σχολή μας, το Φυσικό Πάτρας, και αποφασίστηκε να καταργηθεί ένας όρος που υπήρχε στο καινούργιο πρόγραμμα σπουδών, και έλεγε οτι για να εγγραφεί ένας φοιτητής στο 4ο έτος θα πρέπει να έχει περάσει 6 συγκεκριμένα μαθήματα απο τα δύο πρώτα έτη, και να έχει παράλληλα συμπληρώσει 60 διδακτικές μονάδες.

Η απόφαση αυτή ήρθε έπειτα απο μεγάλη πίεση απο την πλευρά των φοιτητών , μιας και ο αριθμός των φοιτητών που πληρούσαν τις παραπάνω προυποθέσεις ήταν μονοψήφιος!

Απο την χαρά μου λοιπόν , μιας και ήμουν απο αυτούς που θα έμεναν έξω απο το 4ο έτος αν δεν άλαζε κάτι, έφτιαξα στα γρήγορα ένα προγραμματάκι για να δώ πως τα παώ μέχρι τώρα στη σχολή, και πόσο δρόμο έχω ακόμα μέχρι το πολυπόθητο πτυχίο.

Είστε ελεύθεροι να το χρησιμοποιήσετε και να το μοιράσετε σε συναδέλφους σας.Οι μόνες οδηγίες που έχω να σας δώσω είναι να μην πειράξετε τα μπλέ κουτάκια, να αλάξετε τους τίτλους των μαθημάτων και τις διδακτικές μονάδες σύμφωνα με τα επιλογής και τις κατευθύνσεις που θα επιλέξετε, και να μην βάζετε βαθμούς κάτω του 5 γιατι θα μετράνε σαν περασμένα μαθήματα.

Το αρχείο βρίσκεται στο παρακάτω link και είναι xl-άκι για office 2007. (Θα το ανεβάσω και σε 2003 για τους νεαντερταλ...)

Πτυχίο!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γραψτε κανα σχόλιο ρε παιδιά μη ντρέπεστε!