Πέμπτη 21 Μαΐου 2009

Τι "One Piece" εγω Ντρέϊκ το ξέρω...

Πριν απο κάμποσα χρόνια που πήγαινα ακόμα γυμνάσιο ,έβλεπα στο Alter ένα κορυφαίο παιδικό που στα ελληνικά το είχαν μεταφράσει "Ντρέϊκ : το κυνήγι του θησαυρού".

Το Alter δεν το συνέχισε, προς μεγάλη μου απογοήτευση , και το είχα ξεχάσει για αρκετά χρόνια, μέχρι που το θυμήθηκα πέρυσι και προσπάθησα να το βρώ σε torrent. Έλα μου όμως που ούτε Νρέϊκ έβρισκα ούτε κυνήγι του θησαυρού ,μιας και το Alter είχε αλάξει εντελώς τον τιτλο της σειράς , αντικαθιστώντας τον με μία "έμπνευση" του μεταφραστή, κάτι που συνηθίζεται στη χώρα μας.

Απο τύχη τελείως έμαθα οτι το anime λεγεται στην πραγματικότητα "One Piece" (ο τίτλος αναφέρεται στον θησαυρό του Βασιλιά των πειρατών που είναι μαζεμένος ολόκληρος σε ένα μέρος), και ο αγαπημένος μας ήρωας λέγεται Monkey D Luffy !!!

Όποιος θέλει να ακολουθήσει τις περιπέτειες του Luffy μπορεί να κατεβάσει απο torrent τα επεισόδεια (δυστυχώς τα περισσότερα μόνο με αγγλικούς υπότιτλους καθως δεν έχει βρεθεί κάποιος τόσο καμένος που να κάτσει να τα μεταφράσει όλα στα ελληνικά) , ή μπορεί να διαβάσει το αντίσοιχο manga που είναι και πιο μπροστά στη ιστορία!

Όλα τα κεφάλαια του manga μπορείτε να τα βρείτε στην ιστοσελίδα One Manga

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γραψτε κανα σχόλιο ρε παιδιά μη ντρέπεστε!